14 Ağustos 2012 Salı

Forklift Kursu ilk mezunlarını verdi

Dilovası Belediyesi ve Halk eğitim müdürlüğü ile ortak açılan, Forklift Kursu 3.Grubu yapılan Teorik, Sözlü ve Pratik sınavlar ile son buldu.


Forklift Kursu Kursiyerleri Belediyemizeait garaj alanında pratik ve sözlü sınava tabi tutuldu.  Kursa kayıtyaptıran 35 kursiyerden 35’ide girmiş oldukları Teorik, Sözlü ve Pratiksınavlardan başarılı olarak belge almaya hak kazandılar.
İKİGRUBA AYRILDI
Dilovası Belediyesi ve Halk eğitimmüdürlüğü tarafından açılan ve daha önce 1. ve 2. grupların mezun olduğuForklift kursunun 3. Grubu 17 ve 18 kişilik iki sınıf halinde Teorik, Sözlü vePratik sınavlar sonucu mezun oldu.
ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Sözlü vePratik sınavdan belge almaya hak kazanan Forklift kursu öğrencileri kursbitiminde teşekkür ettiler. Öğrenciler, “Bölgemizde bulunan işletmelerdeihtiyaç duyulan bir belgeye Dilovası Belediyesi ve Halk eğitim müdürlüğü tarafındanaçılan Forklift kursu aracılığı ile sahip olacağımız için çok mutluyuz, Forkliftkursunun açılmasında katkı sağlayan Belediye Başkanımız Cemil Yaman ve Halkeğitim müdürlüğüne çok teşekkür ederiz” dediler. Öğrencilerin Sözlü ve Pratiksınavları sırasında mutlulukları gözden kaçmadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder